(07.12.2011) Επίσκεψις ομάδος εργασίας μαθητών από το 1ο Λύκειον στον Σεβ. Μητροπολίτην Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννην.

Την Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη ομάδα εργασίας μαθητών της Α΄ Λυκείου με επικεφαλής τον Διευθυντή του 1ου Λυκείου Λαγκαδά κ. Χράντα Ν.

Ο Διευθυντής και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Σεβασμιώτατο θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική ζωή ενώ παράλληλα ζήτησαν από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τη βοήθειά του στην προσπάθεια αντιμετωπίσεως των προβλημάτων του σχολείου.

Παράλληλα, με αφορμή τη δημιουργία της δικής τους Σχολικής Βιβλιοθήκης, τους δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν το Μουσείο και τη Βιβλιοθήκη της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ώστε να εξετάσουν τον τρόπο οργανώσεως και λειτουργίας μιας βιβλιοθήκης.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στους μαθητές και τους δασκάλους τους καλή δύναμη στο έργο και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινώς για τη βελτίωση της ενδοσχολικής ζωής και διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις θα σταθεί αρωγός σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν.ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας