Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος 
κατά το χρονικό διάστημα 19 - 26 Ιουνίου 2022

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινώνονται σχετικά με το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος, κατά το χρονικό διάστημα 19 - 26 Ιουνίου 2022 τα εξής:

Την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, θα χοροστατήσει του Όρθρου, θα προεξάρχει της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Μελισσοχωρίου, και εν συνεχεία στις 11:00 εις την κεντρική Πλατεία της Κοινότητος θα παραστεί στις εόρτιες εκδηλώσεις επί τη ευκαιρία της 109ης επετείου της τριήμερου μάχης Λαχανά-Κιλκίς με την οποία ξεκίνησε και ο Β΄ Βαλκανικός πόλεμος το έτος 1913, χοροστατώντας της Επιμνημοσύνου Δεήσεως υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών, όσων έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι μεταξύ των Ελληνικών και Βουλγαρικών δυνάμεων.

Την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο, το οποίο θα τελεσθεί εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, επί τη ευκαιρία των Ελευθερίων της πόλεως.

Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, και ώρα 19:00, θα τελέσει τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Τιμίου Προδρόμου Ασκού και εν συνεχεία θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού επί τη ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, και ώρα 19:00, θα χοροστατήσει του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού επί τη ευκαιρία της εορτής του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη, εις το φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της περιοχής του Μελισσοχωρίου.

Την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, θα χοροστατήσει του Όρθρου, θα προεξάρχει της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας επί τη εορτή Πάντων των εν τω Άθῳ διαλαμψάντων Οσίων και Θεοφόρων Πατέρων, εις το Καθολικό της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σοχού


 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας