(Ανακοίνωση) Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος 9 - 13 Ιουνίου 2022

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινώνονται σχετικά με το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος, κατά το χρονικό διάστημα 9 - 13 Ιουνίου 2022 τα εξής:

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30, θα χοροστατήσει του Αρχιερατικού Εσπερινού εις το γυναικείο Ιερό Ησυχαστήριο της Παναγίας του Άξιον Εστί – Μεσσαίου.

Την Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, θα μεταβεί εις πόλιν του Κιλκίς, όπου θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, επί τη ευκαιρία των ονομαστηρίων του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου 2022, θα χοροστατήσει του Όρθρου, θα προεξάρχει της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και του Εσπερινού της Γονυκλισίας εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Το εσπέρας της ιδίας, και ώρα 19:00, θα χοροστατήσει του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού εις την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Πέντε Βρύσεων.
 
Την  Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου 2022, κατόπιν σεπτής αδείας και ευλογίας του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου, θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προεξάρχει της πανυγηρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Πανοράματος.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας