(Ανακοίνωση) Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος 03 - 06.12.2021

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινώνονται σχετικά με το λειτουργικό πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος, κατά το χρονικό διάστημα 03-06 Δεκεμβρίου 2021 τα εξής:

Την Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 θα προστεί της Τελετής Ορκωμοσίας των Oπλιτών Θητείας της 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, που θα πραγματοποιηθεί εις στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Θωμά Προκοπίδη» Ασσήρου.

Tο εσπέρας της Παρασκευής 03 και το Σάββατο 04 Δεκεμβρίου ε.έ., ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί στην πόλη των Τρικάλων, όπου θα συμμετάσχει στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στο ετήσιο Ιερό Μνημόσυνο υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου. 

Την Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί, ημέρα μνήμης του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου, θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προεξάρχει της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασσήρου.


Το εσπέρας της ιδίας ημέρας και ώρα 18:00, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό, που θα τελεσθεί εις τον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαγυνών.

Την Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα μνήμης του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, θα χοροστατήσει του Όρθρου και θα προεξάρχει της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις τον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαγυνών.

*** Παρακαλούνται άπαντες οι κληρικοί και οι πιστοί, που θα προσέλθουν στις Ακολουθίες να τηρούν τα προβλεπόμενα εκ των υγειονομικών αρχών μέτρα κατά της πανδημίας Covid-19.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης