Εγγραφές στα μαθήματα των τμημάτων του Πολυδύναμου Πνευματικού Κέντρου η "ΑΓΙΑ ΚΥΡΑΝΝΑ"

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Πολυδύναμου Πνευματικού Κέντρου Νεότητας «Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΑΝΝΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας καθώς και των σχολών Αγιογραφίας και Βυζαντινής Μουσικής ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στο κτήριο της ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΑΝΝΑΣ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 (έναντι του Παλαιού ΚΤΕΛ).

Τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα ξεκινήσουν παράλληλα με την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 12 του μηνός Σεπτεμβρίου.

Η έναρξη των μαθημάτων της Αγιογραφίας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη, όπως επίσης και τα μαθήματα των τμημάτων Βυζαντινής Μουσικής τα οποία θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων αλλά και τα τμήματα των Σχολών μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο τηλέφωνο (23940 22234) καθώς επίσης και στον Διαδυκτιακό χώρο (www.imlagada.gr) της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας