ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ 

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα του Τρίτου Κύκλου των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης και δια Βίου Εκπαιδεύσεως Κληρικών και Στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης, με κεντρικό τίτλο: Την Ποιμαντική των Πενθούντων. 

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του, για παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωσης στους κληρικούς και τα λαϊκά στελέχη της εκκλησίας και σε συνέχεια του παρελθόντος ακαδημαϊκού έτους (2013 - 2014) υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα τα οποία θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης Επιμόρφωσης» (ΦΕΚ 1592 30/9/2010).

Τα σεμινάρια του Τρίτου Κύκλου ξεκινούν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, με τις εναρκτήριες ομιλίες των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ιλιού, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα και Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 18:00 - 21:00 μ.μ., εις την κεντρική αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».

Τα υπόλοιπα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα, στην κεντρική αίθουσα του πολυδυνάμου πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης «Αγία Κυράννα».

Οι συμμετέχοντες στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα θα λαμβάνουν Βεβαίωση Πιστοποίησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των Προγραμμάτων και μοριοδότηση με βάση το καθεστώς μοριοδότησης των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Η Παρουσία όλων των κληρικών του κάθε τμήματος τυγχάνει υποχρεωτική.ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας