Έναρξη Εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ για το ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014 -2015

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα Επιμόρφωσης και δια Βίου Εκπαιδεύσεως Κληρικών και Στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης. 

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του, για παροχή υψηλού επιπέδου επιμόρφωσης στους κληρικούς και τα λαϊκά στελέχη της εκκλησίας και σε συνέχεια του παρελθόντος ακαδημαϊκού έτους (2013 - 2014) υλοποιεί Εκπαιδευτικά Προγράμματα τα οποία θα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το «Σύστημα Πιστοποίησης Επιμόρφωσης» (ΦΕΚ 1592 30/9/2010).

Τα σεμινάρια ξεκινούν την Δευτέρα   8-12-2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης «Αγία Κυράννα, με πρώτο εισηγητή τον Ψυχίατρο-Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τα σεμινάρια θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 6:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο σύμφωνα με το επισυναπτόμενο  πρόγραμμα.

Οι συμμετέχοντες στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα θα λαμβάνουν Βεβαίωση Πιστοποίησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των Προγραμμάτων και μοριοδότηση με βάση το καθεστώς μοριοδότησης των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Η Παρουσία όλων των κληρικών του κάθε τμήματος τυγχάνει υποχρεωτική.


Λίστα Ονομάτων Κληρικών για Κάθε Τμήμα