(19.01.2014) Εθελοντική Αιμοδοσία εις τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου - Λαγυνών

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΗΤΗΣ & ΡΕΝΤΙΝΗΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΓΥΝΩΝ
ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Η Α Ι Μ Ο Δ Ο Σ Ι Α


Αγαπητέ/ή
Φυσιολογικά, το σώμα φτιάχνει εύκολα όλο το αίμα που χρειάζεται. Όμως ατυχήματα ή νοσήματα, μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ανάγκη για αίμα απ’ όσο το σώμα μπορεί να παράγει. Πολλές φορές ήρθαμε αντιμέτωποι με το γεγονός αυτό, να ζητηθεί δηλαδή η βοήθειά μας, ώστε να βρεθεί άμεσα αίμα για κάποιους συνανθρώπους μας. Αυτή η πραγματικότητα, μας έκανε με την ευχή και την ευλογία του Επισκόπου μας, να θελήσουμε να οργανώσουμε «ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ» στην ενορία μας.

Η αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα του Ιερού Ναού μας, την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 από ώρα 9 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι, από συνεργείο της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος».

Με χαρά λοιπόν την ημέρα αυτή σε περιμένουμε, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας, να έρθεις να προσφέρεις λίγο από το αίμα σου. Δεν γνωρίζει ο καθένας μας πότε θα χρειαστεί λίγο αίμα. Γι’ αυτό ας δώσουμε σήμερα πρόθυμα για να βρούμε την ίδια συμπαράσταση όταν αύριο το χρειαστούμε.

Η τράπεζα Αίματος της Ενορίας μας είναι στη διάθεσή σου, αν χρειαστείς λίγο αίμα, όπως είναι και στην υπηρεσία του κάθε πάσχοντος συνανθρώπου μας. Γι’ αυτό από δω και στο εξής κάθε χρόνο έχουμε χρέος να την στηρίζουμε και να την ενισχύουμε.

Σ’ αυτό το προσκλητήριο της Αγάπης, σε περιμένουμε να ‘ρθεις μαζί με κάποιον άλλον.
Η αγάπη μας, εμπνευσμένη από την αγάπη Του Χριστού, είναι ανάγκη να γίνεται πράξη μέσα από αυτή τη σημαντική και σωτήρια προσφορά μας.

«Δώσε αίμα και λάβε πνεύμα» έλεγαν με άλλο βέβαια νόημα οι Πατέρες της ερήμου. Κι εμείς δίνουμε το αίμα μας, συνεχιστές του πρώτου και μεγάλου αιμοδότη, του Κυρίου μας που έδωσε το Πανάγιο και Σωτήριο ΑΙΜΑ Του για τη δική μας σωτηρία. ΔΩΣΕ λίγο από το αίμα σου. ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΖΩΗ. Μπορείς.

Ευχόμαστε με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Κύριός μας να σε ευλογεί και να σου χαρίζει υγεία, δύναμη και πνευματική προκοπή. Καλή Χρονιά παρά Κυρίου ευλογημένη.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ


ΑΦΙΣΑ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας