(Φωτογρ. Υλικό) Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης - Ασσήρου

Photo Gallery

Φωτογραφικό Υλικό από τον Κατανυκτικό Εσπερινό, που ετελέσθη χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, την 21η Απριλίου 2013, εις τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης-Ασσήρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, επι τη ευκαιρία της παρουσίας του χαριτόβρυτου λειψάνου του Οσίου Εφραίμ του Σύρου, προς προσκύνηση στον Ιερό Ναό της ενορίας της Ασσήρου, κατά την ομιλία του προς το παριστάμενο Εκκλησίασμα, ανέλυσε τα θεολογικά μηνύματα που περιέχονται στην Ευχή του Αγίου Εφραίμ του Συρού " Κύριε καὶ Δέσποτα τῆς ζωῆς μου.......ὅτι εὐλογητὸς εἶ, εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν. Μία ευχή που ακούγεται στο τέλος κάθε Κατανυκτικού Εσπερινού, σε όλη την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 Στο τέλος της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους και Κατερίνης κ.κ. Αγαθόνικο, για την ευλογία που παρείχε ώστε να κομισθεί το Σεπτό Λείψανο του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, καθώς και την καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Οσίου Εφραίμ - Κονταριώτισσας, Αικατερίνη μοναχή, η οποία και ανταποκρίθηκε ευχαρίστως στο αίτημα της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Για να δείτε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου πατήστε στο βίντεο παρακάτω:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λίστα Επικοινωνίας